Schepen van Warbout Rondvaarten

Warbout Rondvaarten heeft vier unieke schepen. Deze schepen zijn gekoppeld aan een arrangement.

  • De Westlander 1, arrangementen vanaf 20 personen
  • De Westlander 2, arrangementen vanaf 20 personen
  • Luxe sloep Stil voor 20 personen, arrangementen vanaf 8 personen
  • Luxe sloep Seafury voor 12 personen, arrangementen vanaf 8 personen

Westlander 1

De Westlander 1 is een schip van 17 meter lengte en op de meetbrief staat een geschatte “geboorte” datum van ‘rond 1896’. Het schip is volledig gecertificeerd en voldoet aan alle huidige veiligheidseisen. Het maximum aantal personen ligt rond de 30 personen.

Zoals je op de foto’s kunt zien is het schip overdekt met een zeil, waarvan alle zijkanten opgerold kunnen worden, ook is er gelegenheid om op het voor- en achterschip buiten te zitten.

Westlander 2

De Westlander 2 is rijker uitgerust dan de westlander 1.

Aan boord van de Westlander 2 is een toilet aanwezig, en een bar met allerlei gekoelde drankjes en bier van de tap! Ook is er de mogelijkheid om buiten te zitten.

Het schip heeft een lengte van 21 meter en een bouwjaar van rond 1900, maar is naar de huidige eisen van deze tijd verbouwd. Het schip is volledig gecertificeerd en voldoet aan alle huidige veiligheidseisen. Het maximum aantal personen ligt rond de 40 personen.

Luxe sloep Stil

De Stil Solar is onze nieuwste aanwinst! Deze robuuste en luxe sloep biedt plaats aan 20 personen, is volledig elektrisch en er is een toilet aanwezig. Het vaargebied strekt zich uit van het Westland, Delft, Vlaardingen, Midden-Delfland tot het Stadshart van Maassluis inclusief een doorvaart door de historische Monstersche Sluis.

Deze sloep wordt alleen met schipper verhuurd.

Luxe sloep Seafury

Deze robuuste en luxe sloep biedt plaats aan max. 12 personen. Het vaargebied strekt zich uit van het Westland, Delft, Vlaardingen, Midden-Delfland tot het Stadshart van Maassluis inclusief een doorvaart door de historische Monstersche Sluis.

Deze sloep wordt alleen met schipper verhuurd.